Veelgestelde vragen

Welke reinigingsdiensten bieden jullie aan?

Wij beiden reguliere schoonmaakdiensten, stoomreinigingsdiensten, en auto detailing aan. Denk hierbij aan het stoomreinigen van uw auto interieur, meubilair, gordijnen, kleding en meer.

Waarom het gebruik van stoom?

Door het gebruik van stoom met temperaturen van 140 tot 190 graden worden bacteriën en bacillen direct geëlimineerd. Doordat stoom een schokeffect produceert op de bewerkte plek laat alle vervuiling direct los van de oppervlakte en wordt grotendeels weggeblazen en het overgebleven vuil met een speciale microvezeldoek opgenomen. Er worden geen schurende materialen of harde borstels gebruikt met een stoomreiniging. De lak blijft hierdoor onaangetast wat betekent dat de kans op krassen vormen aanzienlijk wordt verminderd.

Ook verbruikt een stoomreiniging voor een gehele auto maar maximaal 5 liter in tegenstelling tot een andere wasmethode die varieerd vanaf 75 liter tot wel 350 liter! En ook valt stoomgebruik onder de HAACP norm!

De optimale hygiënisch en ecologische oplossing voor schoonmaken!

Komen jullie ook op locatie?

Wij komen op uw gewenste locatie. Of dit nu voor uw huis is of op uw werk. Ook kunt u terecht op onze locatie voor uitgebreide auto behandelingen die niet op locatie uitgevoerd kan worden. Denk hierbij aan coatings aanbrengen en polijsten.

Wat zijn jullie werktijden?

Wij reinigen van maandag t/m zondag van 08:00 tot 18:00.

Waar zijn jullie werkzaam?

Wij zijn mobiel en komen waar u wilt in heel Zeeland. Ook kunt u terecht op onze vestiging aan de Scottweg 15-13 in Goes.

Hoe gaat een afspraak in zijn werk?

U heeft online, telefonisch of per mail een afspraak geboekt. Bij ontmoeting inspecteren wij samen het te reinigen object en bespreken we uw wensen. Wij geven een tijd en prijs indicatie en wordt er afgerekend als uw wensen zijn vervuld.

Hoe lang duurt het voordat mijn auto of bankstel droog is?

Na de reiniging met ons professioneel apparatuur adviseren wij uw voertuig of meubilair 5 tot 24 uur te laten drogen en luchten. Dit kan nog variëren aan de hand van de weersomstandigheden of de werkwijze.

Zijn alle vlekken te verwijderen?

In gevallen van autobekleding, bankstellen, tapijten en gordijnen verwijderen wij 90-97% van de vlekken. Desalniettemin, olie, olie op terpetinebasis, rode wijn, inkt en bloedvlekken krijgen wij niet volledig verwijdert. Ook is het afhankelijk van de stof, kleur en hoe lang de vlek in de stof is ingetrokken. De vervuiling kan aan de vezels van de stof zijn gehecht en daarom helaas niet volledig verwijdert worden. Maar deze vlekken zullen aanzienlijk wel verminderd en minder zichtbaar worden. Wij zullen ten alle tijden ons uiterste best doen om iedere vlek te verwijderen!

 

Kan sigarettengeur of hondengeur worden verwijderd?

Ja, sigarettengeur, hondengeur of aangename geuren kunnen verwijdert worden met stoom en door onze ozon behandeling.

Wat is auto detailing?

Auto detailing is het schoonmaken van een auto, van binnen en van buiten. Autodetailing kan om vele redenen worden gedaan, om de waarde van een voertuig te behouden, of omdat u wilt dat uw auto er op zijn best uitziet. Een basis reiniging voor auto detailing omvat stomen van het interieur en exterieur, waxen, kleien, polijsten en stofzuigen. Ook doen wij motorreiniging en bijvoorbeeld ceramic coatings en lakbescherming aanbrengen op aanvraag.

Hoe lang duurt het reinigen van mijn auto, bankstel, gordijnen, tapijt en meer?

De tijd dat wij bezig zijn met het reinigen van uw auto is afhankelijk van welke dienst er wordt uitgevoerd op de auto en in wat voor staat de autovervuiling verkeerd. Auto reinigen varieert tussen 1,5 uur en een hele werkdag.

Bij een bankstel is het afhankelijk van de grootte en vervuiling en varieert dit tussen 1 uur en 3 uur.

Bij het reinigen van tapijten en gordijnen is dit 4 tot 10 werkdagen doordat deze worden meegenomen, behandeld, gedroogd en weer afgeleverd.

Kan hondenhaar, schimmel, kalkaanslag worden verwijderd?

Ja, wij hebben speciale gereedschappen en apparatuur hiervoor om hondenhaar, schimmel en kalkaanslag te verwijderen.

Hoe kan ik betalen?

Na onze werkzaamheden kunt u bij ons per pin, creditcard of op factuur betalen voor bedrijven.

Zijn jullie verzekerd?

Ja, wij zijn bedrijfsaansprakelijk verzekerd bij een gerenommeerde verzekeraar.